2 Nisan 2014 Çarşamba

Okulda seçim gerginliği


AK Parti’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi sonuçlarına itiraz etmesinin ardından MHP’li Hüseyin Sözlü’nün kazandığı Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleriyle ilgili Seyhan ilçesi 3. bölgesine yönelik itirazlar İlçe Seçim Kurulu tarafından değerlendirildi. Bu bölgedeki 224 sandıktaki oyların yeniden sayılmasına karar verildi.



Bu gelişmenin ardından İsmet İnönü İlköğretim Okulu’nda bulunan Seyhan 3 Nolu İlçe Seçim Kurulu’na gelen AK Parti’liler ve MHP’liler gelişmeleri yakından takip etmeye başladı.



VURAL VE SOYLU DA GELDİ



Adana’da bulunan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu da sayımların yeniden yapıldığı okula gelerek gelişmeleri takip etti. Vural okul bahçesinde beklerken, MHP taraftarları da okul bahçesi dışında toplanmaya başladı. Vural MHP’lilerin yanına gelerek Adana’da MHP’nin adayı Hüseyin Sözlü’nün seçimi kazandığını, diğer partilerin soyut delillerle itiraz ettiğini söyledi.



Vural’ın ardından okul binasından Süleyman Soylu çıktı. Soylu aracına binip okulun önünden ayrılırken, bir MHP’li Soylu’nun aracına saldırdı. Şahıs, partililer ve polisler tarafından uzaklaştırıldı.



EREN BOZKURT

ADANA



Okulda seçim gerginliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder