30 Ocak 2014 Perşembe

Türkiye ikincisi olan Ayşenur Altuntaş'a ödül


Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, ‘Ayşenur kızımız bir ilk gerçekleştirerek gururumuz olmuştur’ dedi.

Güneş, “Muhakkak ki bu bir ekip işidir. Spor Şube Müdürümüz Ramazan Bey’e, Atletizm İl Temsilcisi Harun Bey’e ve geldiği günden itibaren puanlı Atletizme farklılık katan Mine Gökkaya hocamızı tebrik ediyorum.İnşallah çalışmalarımız bu şekilde devam edecek daha nice başarıları birlikte yakalayacağız” şeklinde konuştu.



Yakalanan başarının mimarlarından atletizm hocası Mine Gökkaya ise İl Müdürü Şaban Güneş’e teşekkür ederek, “Bu başarıyı göreve geldiğinden bu tarafa bütün ihtiyaçlarımızı karşılayan ve her türlü sorunumuz ile yakından ilgilenen İl Müdürümüz Şaban Güneş‘e borçluyuz.

Bu başarı bir ilk daha önümüzde yarışmalar var yarışmalarda hem madalyanın rengi hem de sayısını artırmayacağımızı ümit ediyorum. Çünkü biz bu işi inanarak yapıyoruz ve başarılarımızın mutlaka arkası gelecektir” ifadelerini kullandı.

Türkiye derecesi yapan sporcu Ayşenur Altuntaş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çeyrek altın ile ödüllendirildi.



Türkiye ikincisi olan Ayşenur Altuntaş'a ödül

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder