30 Nisan 2014 Çarşamba

Dünyanın en rahat kucağı


BRN Yatak, Anneler Günü nedeniyle düzenlediği yarışmada annelere ve çocuklarına süpriz hediyeler kazanma fırsatı sunuyor. Yurt genelinde başlatılan yarışmada, twitter üzerinden #dünyanınenrahatkucağı hashtagiyle annelerin çocuklarıyla çektikleri selfie fotoğraflar paylaşılacak. Yarışmada, fotoğrafı en çok beğeni alan anneye yatak ve emzirme yastığı verilirken, çocuğu için yün bebe yorgan ve yastık hediye edilecek.

Kesintisiz ve kaliteli uykuyu tercih edenlerin adresi olan BRN Yatakları’nın Genel Müdürü Berna İlter, kazanan talihlinin 11 Mayıs Anneler Günü’nde ilan edileceği selfie fotoğraf yarışmasıyla ilgili şunları söyledi:

“Düzenlediğimiz bu yarışmayla, dünyanın en rahat kucağına sahip annelerimize, ‘dünyanın en rahat yeri olan’ BRN Yatak uyku ürünlerini hediye ederek, kendilerine bir anlamda teşekkür etmek istedik. Umarız, tüm dünyada oldukça ilgi gören ürünlerimiz annelerimizi mutlu eder.”



BRN YATAK

Dünya genelindeki satışlarını geçen yıl sonunda iç pazara da yayan BRN Yatakları’nın Ankara Armada, İstanbul Capacity, Arena Park, Brandium, Vialand AVM’ler Masko, Samsun, Bodrum, KayseriPark, Gaziantep PrimeMall AVM ve KKTC’de mağazaları bulunuyor.



Dünyanın en rahat kucağı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder