29 Ocak 2014 Çarşamba

Bollywood’un aranan güzeli: Deepika Padukone


2006 yılında ilk oyunculuk kariyerine başlayan güzel oyuncunun babası ise eski bir Badminton şampiyonu Prakash Padukone. Babası gibi, lise yıllarında badminton oynayan Deepika, bu uğraşısını sürdürmedi ve tercihini oyunculuktan yana kullandı.



Kariyerinde dönüm noktası olacak ’Om Shanti Om’ filminde Shahrukh Khan ile başrol oynayan Deepika Padukone, bu filmdeki rolüyle Hindistan’ın en prestijli ödüllerinden olan Filmfare’de “en iyi çıkış yapan bayan oyuncu” ödülünü aldı.



“EN İYİ KADIN OYUNCU” OLDU



Geçtiğimiz yıl Shahrukh Khan ile başrollerini paylaştığı ’Chennai Express’ ve bu yılın başarılı filmlerinden olan, Ranveer Singh ile birlikte oynadığı ’Ram-Leela’ filmlerindeki performansları Deepika Padukone’ye “en iyi kadın oyuncu” ödüllerini getirdi. Özellikle bu filmdeki dans sahneleri büyük beğeni topladı.



Oyunculuktaki başarısı, sempatikliği ve danslarındaki performansı ile Bollywood severlerin gönlünde taht kuran güzel oyuncu Deepika Padukone’nin bir gençlik filmi olan ve Ranbir Kapoor ile birlikte oynadığı ’Yeh Jawaani Hai Deewani’ filmi ise izlenme rekorları kıran filmler arasında.



REKLAMLARIN ARANAN YÜZÜ



Bugüne kadar pek çok filmde rol alan Deepika, reklam endüstrisinin de aranan yüzlerinden biri. Dünyanın sayılı kozmetik markalarından birinin elçiliğini yapması konusunda 1 milyon dolar alan Deepika Padukone, bu rakamla Hintlinin yaptığı en büyük reklam anlaşmalarından birine imza attı.



Bollywood’un aranan güzeli: Deepika Padukone

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder