27 Nisan 2014 Pazar

Deniz sezonu öncesi kilolu kadınları sevindiren haber


Her yıl yaz mevsimi ve deniz sezonu başlamadan önce özellikle bayanların ve tatil hayali kuranların korkulu rüyası haline gelen aşırı kilolar yeni geliştirilen ve hiçbir yan etkisi bulunmayan Obesistop ile artık sorun olmaktan çıkıyor. Rejim yapanları açlık hissinden kurtaran ve ünlülerden Songül Karlı tarafından da test edilen ürün Aydın’daki eczanelerde de bulunuyor.



“YAŞAM KALİTESİNİ OLUMSUZ ETKİLEYEN OBEZİTE AYNI ZAMANDA ÖNEMLİ BİR SAĞLIK SORUNU”



Dünyada ve Türkiye’de obezite ve aşırı kilo sorununun her geçen gün arttığını yaşam kalitesini olumsuz etkileyen bu durumun aynı zamanda önemli bir sağlık sorunu olduğunu belirten Dr. Bora Küçükyazıcı, “Yaz mevsiminde aşırı kilolar daha ciddi sorun. Her yıl bahar geldiğinde özellikle hanımlar kışın aldıkları kiloları verebilmek ve yazın denize rahat girebilmek için rejim programlarını uygulamaya başlarlar. Ve bu mevsimde ot-çöp yüzlerce zayıflama ürünü piyasaya sürülür. Bu ürünlerin çoğu insanları kandırmaya yöneliktir.



‘Ne yerseniz yiyin bu tableti yutun zayıflayın’ gibi bir ibare görürseniz biliniz ki kandırılıyorsunuz. Oysa dünyada insan sağlığını doğrudan ilgilendiren ve çok önemli bir sağlık problemi olan Obesite ya da aşırı kilolar ciddiye alınması gereken bir konudur. 2008 de obez insan sayısı 400 milyon iken 2015 yılında 700 milyon olması bekleniyor. Fazla kilolu insan ise 2008 yılında 1.4 milyar iken 2015 yılında 2.3 milyar olması bekleniyor” dedi.



“AŞIRI KİLOLAR HASTALIKLARIN DA TETİKLEYİCİSİ”



Aşırı kiloların yaşam kalitesini olumsuz etkilemesinin yanında pek çok hastalığa da davetiye çıkardığını belirten Dr. Küçükyazıcı, “Diyabet’in yüzde 44’ü, Kardiyovasküler hastalıkların yüzde 23’ü, Kanser’in yüzde 7-41’i obezite-şişmanlığa bağlıdır. Beslenme uzmanlarına göre sağlıklı ve güvenli bir şekilde kilo vermenin sadece bir formülü var. O da, daha az yemek yemekten (diyet), daha fazla hareket etmek( spor)’ten geçer. Az yemek için de bu yeni ürün olan Obesistop’u kilo sorunu olan herkese tavsiye ediyorum” dedi.



Formül bu kadar açıkken insanların halen kilo problemi yaşamasının nedenlerini de açıklayan Dr. Bora Küçükyazıcı “Maalesef pazartesi başladığımız diyetleri hafta sonu bile gelmeden başarısızlıkla sonuçlandırıyoruz. Bu da bizim kendimize olan inancımızı sarsıyor ve ruhsal bir sıkıntıya da yol açıyor. Rejimde kendimize olan inancımızı kaybetmemize neden olan duygunun kaynağı da dayanılamayan açlık hissinden oluşuyor. İnsanlar rejime girdiklerinde dayanılmaz bir açlık hissederler. Bu durum da rejimin bozulmasına kadar giden bir sürece eşlik eder. İşte bu durumu önleyecek iki tip ilaç var. Birincisi beyindeki açlık merkezini inhibe eden ilaçlar (Sibutramin gibi) ki bunlar çok tehlikeli ve dünyada yasaklandı.



İkincisi ise çok daha masum, neredeyse hiç yan etkisi olmayan ve midede şişerek hacim oluşturan ve tokluk hissi veren lifler. Son yıllarda Amerika ve Avrupa’da çok yaygın kullanılan ve hakkında dünyanın sayılı üniversitelerinde klinik çalışmalar yapılan glukomannan çok etkili bir liftir. Konjak bitkisi köklerinden elde edilen doğal bir liftir ve ağırlığının 100 katı kadar su tutabilmektedir. Bu özelliğinden dolayı midede suyla birleşerek jel formunu alır ve midenin büyük bir kısmını doldurur bu da tokluk hissi oluşturur. Böylece hem daha az yemek yer hem de mide ve bağırsaklarda yağ emilimini azaltırız. Obesistop adlı Türkiye’deki bu yeni ürün ile kilo kontrolü ve daha güzel bir görünüme kavuşmak artık mümkün” dedi.



Amerika ve Avrupa’dan sonra geçtiğimiz ay ürünün Türkiye’yede de tüm eczanelerde piyasaya verildiğini belirten Dr. Bora Küçükyazıcı,Obesistop adlı ürünün Sağlık Bakanlığına kayıtlı ve Avrupa Birliği Tıbbi Ürünler dairesi tarafından onaylı olduğunu belirtti.



OBESİSTOP’UN ETKİ MEKANİZMASI NEDİR ?



Ürünün kullanımı ile ilgili de bilgi veren Dr. Küçükyazıcı “Öğle ve Akşam ana öğünlerinden yarım saat önce 1 bardak su ile alacağınız 2 kapsül Obesistop midenizde hızla hacim kazanmaya başlar ve hoş bir tokluk hissi yaşamanızı sağlar. Üstelik hiç kalori almadan Midenizin büyük bir bölümü Obesistop ile kaplanmış olduğundan ölçüyü kaçırma korkusu yaşamadan sofranızdaki lezzetlerin tadını çıkarabilirsiniz. Bu ürün yüzde 100 doğal etken madde içermekte ve yan etkisi yoktur” dedi.



İBRAHİM KILINÇ



Deniz sezonu öncesi kilolu kadınları sevindiren haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder