28 Nisan 2014 Pazartesi

Düzce Genç MÜSİAD Türkiye birincisi


Genç MÜSİAD Düzce Şubesi Elazığ’da yapılan ve Türkiye’nin tüm Genç MÜSİAD Şubelerinin katıldığı 32. Genel İdare Kurulu toplantısında 3 aylık faaliyet etkinlik ve projeleri değerlendirilmesi sonucunda 99 puan alarak Türkiye’nin en başarılı şubesi seçildi. Düzce Şube Başkanı Serkan Verep ödülünü MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve Genç MÜSİAD Genel Başkanı Faruk Akbal’dan aldı. MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Düzce şubeyi yeni kurulan bir şube olmasına rağmen bu kadar ödül almasını ve Elazığ’da da birinci olmasını takdir ederken “Tüm Türkiye’ye Genç MÜSİAD Düzce Şubesini örnek gösteriyorum” dedi.



TÜM DÜZCELİ GENÇLER ADINA ALDIK

Genç MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Serkan Verep ise bunun bir ekip işi olduğunu belirterek “Ülkemiz ve Milletimiz zor bir süreçten geçerken Şubemiz yönetim kurulu ile üye arkadaşlarımız ile ilimizin başarıya odaklanması için proje ve etkinlikler düzenlemiştir. Bu etkinlikler kapsamında da Genel Merkezimiz tarafından ödüle layık görüldük. Biz bu ödülümüzü Düzceli tüm gençlerin adına abilerimiz adına aldık” dedi.

Düzce Genç MÜSİAD birinci, Mersin Genç MÜSİAD ikinci, Gaziantep Genç MÜSİAD üçüncü, Rize Genç MÜSİAD dördüncü ve Konya Genç MÜSİAD beşinci oldu.



ALİ YILDIZ

DÜZCE



Düzce Genç MÜSİAD Türkiye birincisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder