28 Nisan 2014 Pazartesi

Küçükçekmeceliler sağlık için yürüdü


Sağlıklı yaşam için sporun önemine dikkat çekilen etkinlikte, vatandaşlar Küçükçekmece Gölü kenarında yürüdü.Yüzlerce Küçükçekmeceli vatandaş Küçükçekmece Gölü kenarında sağlık için yürüdü. Küçükçekmece Belediyesi’nin Küçükçekmece Toplum Sağlığı Merkezi işbirliği ile Sağlık Bakanlığı’nın 2014’ü ‘Sağlıklı Yaşam İçin Hareket Yılı’ ilan etmesi kapsamında düzenlediği sağlık yürüyüşüne, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Gönenç başta olmak üzere yüzlerce vatandaş ve çocuk katıldı.



“SAĞLIKLI YAŞAM YILINI YÜRÜYEREK KUTLADILAR”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in selamıyla sözlerine başlayan Hamza Gönenç, konuşmasında yürüyüşe katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek, “Temel Başkanımız 2014’ün Sağlıklı Yaşam Yılı ilan edilmesi dolayısıyla Sağlık Bakanımız ile Florya’da yürüyor. Bu nedenle buradaki yürüyüşe katılamadı. Ancak selamını sizlere iletmemi istedi” dedi.

Hamza Gönenç’in startıyla, Küçükçekmece Amfi Tiyatroda başlayan sağlık yürüyüşü, Galatasaray Kürek Tesisleri’nde son buldu. Geniş bir katılımla gerçekleşen yürüyüş boyunca sağlıklı yaşama dikkat çekilerek, düzenli yürüyüş yapmanın faydaları anlatıldı.



İSTANBUL



Küçükçekmeceliler sağlık için yürüdü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder