26 Nisan 2014 Cumartesi

Kuşadası’nda kültür-sanat diyalogları


Kuşadası Hilton Double Tree Otel bünyesinde taş binalardan oluşan Old Town Tanneries, Türkiye’nin ve Ege Bölgesi’nin önde gelen sanatseverlerini ağırlarken, sanat etkinliklerini de ev sahipliği yapmaya devam ediyor.Bu kapsamda, 1. Mehmet Nuri Göçen Resim Çalıştayı, 27 Nisan Pazar günü saat 19.00’da başlıyor.



Uluslararasi Kültür-Sanat Diyalogları Derneği ile birlikte Pine Bay Tatil Köyü ve otelleri ile Hilton Double Tree Oteli’n sahibi Naile Göçen Çukurova’nın babası Mehmet Göçen anısına düzenlediği 1. Mehmet Göçen Sanat Kolonisi Resim çalıştayı 26 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Dünya ülkelerinden Ünlü Ressamların katılacağı Çalıştay kapsamında Liselerarası Resim Yarışması da yapılacak, 4 Mayıs gecesi ise Hilton Otel’de düzenlenecek törenlere dereceye girenlere ödülleri verilecek.



Pine Bay Tatil Köyü ve Hilton Double Tree otellerinin sahibi Naile Göçen Çukurova, “Açıldığı günden bu yana Kültür Sanat Etkinlikleri ile adından söz ettiren Hilton bünyesindeki taş evler olarak da bilinen Old Town Tanneries’ daUluslar arası Kuşadası Kültür Sanat Diyalogları Derneği’nin katkılarıyla kültür sanat etkinliklerini gerçekleştireceğiz. Ayrıca, rahmetli babam Mehmet Göçen anısına da çalıştay organize edeceğiz. Kuşadası’nda dostlarımızla birlikte yaşamak ve renkli aktiviteleri paylaşmayı hedefliyoruz. Tüm sanatseverleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız“ dedi.



ZAFER HACISALİHOĞLU



Kuşadası’nda kültür-sanat diyalogları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder