27 Nisan 2014 Pazar

Yıldız nişan törenine katıldı


Nişan töreni için geldiği Bünyan’a gelen Bakan Yıldız, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Tanrıöver ailelerinin daveti üzerine, Kübra ve Ümit Tanrıöver çiftinin nişan törenlerine katılmak için geldiği Bünyan’da, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Kayseri AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe ile Bünyan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Semih Özsoy ve partililer tarafından karşılandı. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a Bünyan Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi verdi.



Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu’ndan, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alan Enerji ve Tabi kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Kayseri AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve Bünyan AK Parti İlçe Başkanı Savaş Gökçe İle birlikte Tanrıöver ailelerinin nişan törenine katıldı.



Bakan Yıldız, Kübra ve Ümit Tanrıöver çiftinin, inişli çıkışlı bir hayatta, her şeyin bir imtihan olduğunu vurgulayarak, ömür boyu birbirlerine destek olmaları temennisi ile mutlu ve hayırlı bir ömür dileyerek nişan yüzüklerini taktı. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, nişan yüzüklerin kurdelesini eşi ve minik çocuklarla birlikte kesti.



İBRAHİM KARABAY



Yıldız nişan törenine katıldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder