30 Mayıs 2014 Cuma

Başakşehir’de siteler belediye tarafından temizleniyor


Başakşehir Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü temizlik çalışmasını genişletti. Sitelerin yaza daha temiz girmesi amacıyla ‘Temiz site, temiz Başakşehir’ sloganı ile başlattığı çalışma kapsamında belediye, ilçe genelindeki site içlerini süpürüyor, çöp konteynırları yıkıyor, bahçeyi ilaçlanıyor, otoparklar ve kaldırımları temizliyor.



ÇALIŞMA, KAYEŞEHİR’DEN BAŞLADI

Toplu temizlik çalışması 27 Mayıs’ta Kayaşehir 8. ve 9. bölgeden başlatıldı. Başakşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı 34 mevkici personelin çalıştığı temizlik programda; 2 adet yol yıkama aracı, 1 adet yer altı konteynır yıkama aracı, 1 adet normal konteynır yıkama aracı, 2 adet süpürge aracı, 1 adet eşya ve moloz toplayan küçük açık araç, 2 adet minipak lojistik destek aracı hizmet veriyor. Her gün 3-4 sitede toplu temizlik çalışması tamamlanıyor. Kayaşehir bölgesindeki çalışma tamamlandıktan sonra çalışmalar tüm ilçe genelinde devam edecek.



“VATANDAŞLARIN DESTEK OLMASI GEREKİYOR”

Toplu temizlik çalışmasının daha hızlı ve sorunsuz yürütülebilmesi için Başakşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü vatandaşları çalışmalarla ilgili bilgilendiriyor. Ortak alanlara asılan afişlerle bilgilendirmeler yapılırken, site sakinlerinin çalışmaların yapılacağı gün ve saatte otopark ve kaldırımlar üzerine araçlarını park etmemeleri ve giriş çıkışları kapatmaları istendi.



Başakşehir’de siteler belediye tarafından temizleniyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder