31 Mayıs 2014 Cumartesi

Fotoğraf Sanatçısı Sabit Kalfagil fotoğraf severlerle


Türkiye Tekstil, Örme ve Giyim Sanayi İşçileri Sendikası (TEKSİF)’in toplantı salonunda gerçekleşen ve yaklaşık 70 kişinin katıldığı konferansta konuşan Kalfagil, öncelikle MAFSAD’ın düzenlemiş olduğu photoshop kursuna katılan kursiyerlere katılım belgelerini takdim etti.



Prof.Dr. Sabit Kalfagil, MAFSAD’ın SODES kapsamında yürüttüğü Fotoğraf Aşkına Projesi çerçevesinde Malatya’da fotoğraf severlerle bilgilerini paylaştı. “Fotoğraf Sanatında Kompozisyon” ve “Türkiye’nin Üzerindeki Işık” konulu iki adet sunum gerçekleştiren Sabit Kalfagil, fotoğrafta kompozisyonun önemli unsurları hakkında bilgi verdi.



Sunumun ardından MAFSAD’ı ve Malatya’yı onurlandırdığı için Kalfagil’e MAFSAD Başkanı İnan Orhan tarafından plaket takdim edildi.MAFSAD Başkanı İnan Orhan, yaptığı açıklamada katılımından dolayı Kalfagil‘e ve Malatyalı fotoğraf severlerle Kalfagil ‘in buluşmasına ön ayak olan MAFSAD üyesi Doç.Dr.Ahmet Soylu’ya, photoshop kursiyerlerine, program sunucusu Nursel Kaplan’a, katılımlarıyla etkinliği destekleyen fotoğraf severlere çok teşekkür etti.



Etkinlik hakkında bilgi veren MAFSAD üyesi Doç.Dr.Ahmet Soylu, fotoğraf duayeni Kalfagil’in fotoğraf konusunda gerçekten büyük bir duayen olduğunu belirterek, Kalfagil‘i Malatya’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını, katkılarından dolayı MAFSAD yöneticilerine teşekkür etti.



Fotoğraf Sanatçısı Sabit Kalfagil fotoğraf severlerle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder