1 Haziran 2014 Pazar

Nişantaşı Üniversitesi, Mersin’deki rehber öğretmenlerle buluştu


Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Departmanı, Mütevelli Heyeti Başkanı Levent Uysal liderliğinde İstanbul dışı illerdeki öğrencilere ulaşabilmek için düzenlediği rehber öğretmenlerle bilgilendirme toplantısının ilk ayağını Mersin’de gerçekleştirdi. Rehber öğretmenlerle buluşan Levent Uysal ve ekibi, öğrencilerin hak ettikleri yere ulaşabilmelerinde önemli rol oynayan rehber öğretmenlerle buluşmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Doğru tercih ve doğru eğitimin gençlerin hedefledikleri kariyeri oluşturabilmeleri için çok önemli olduğunu söyleyen Levent Uysal, üniversite olarak bütün hedeflerinin bu yönde olduğunu vurguladı.



Uysal konuşmasında ana hedeflerinden birinin de bilim insanı yetiştirmek olduğunu, yüksek lisans ve doktora programları ile de gençlerin akademik kariyer yaparak Türkiye’nin geleceğinde önemli rol oynayacaklarına inandığını belirtti. 2014-2015 Eğitim – Öğretim yılında açacakları Kağıthane’deki Sadabad Kampüs’ünde Organik Kampüs anlayışı ile eğitimde yeni bir dönem başlattıklarını ve pek çok ilke imza attıklarını dile getiren Uysal, “Teknolojinin imkanlarından yararlanırken sağlıklı yaşamanın gerekliliklerini de ihmal etmedik. Öğrencilerin, öğretim üyelerinin ve okul çalışanlarının sağlık ve huzurunu ön planda tuttuk. 40 dönümlük bir arazide yeniden yapılandırılan bir kampüsle amfiler, uygulama laboratuvarları ve akıllı sınıflarla hazırız” diye konuştu.



Final Dergisi Dershanesi Pozcu Şube Müdürü Ali Ergin, İçel Koleji Genel Müdürü Adnan Dölekoğlu ve Amerikan Kültür Kolejleri Kurucu Genel Müdürü Sait Oğuz, Levent Uysal ile yaptıkları sohbette, Nişantaşı Üniversitesi’nde okuyan Mersinli öğrencilerin Nişantaşı Üniversitesi ile ilgili memnuniyet oranının yüksek olduğu ve Nişantaşı Üniversitesi’nin insana, teknolojiye, ilme ve bilime yatırım yaptığını belirttiler.



Gençlerin sağladıkları iş ve staj imkanlarına rahat ulaşabilmeleri için şehrin ve hayatın içinde yer alırken doğayı da ihmal etmediklerini belirten Uysal, Mersinli rehber öğretmenlere çok teşekkür ettiğini ve sınava girecek öğrencilere başarı dileklerini iletmelerini söyledi.



Nişantaşı Üniversitesi, Mersin’deki rehber öğretmenlerle buluştu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder