30 Mart 2014 Pazar

Fenerbahçe taraftarları oy kullanmaya formalarıyla geldi


Eti Sosyal Bilimler Lisesi’ne tekerlekli sandalyeleriyle gelen engellilere, merdiven basamakları engel oldu. Yanlarında bulunan yakınlarının ve çevredekilerin yardımlarıyla güçlükle sandık başına giden engelliler, oylarını kullanarak vatandaşlık görevlerini yerine getirdi. Engelli yakınları, herhangi bir tedbir alınmamasından yakınarak sitem etti.



“CUMHURİYETİN EN GÜZEL GÜNLERİNİ GÖRDÜM”

Bastonuyla ve yanındaki yakınının yardımıyla oy kullanmaya gelen 80 yaşındaki bir kadın, okul merdivenlerini güçlükle çıkarak oy kullanma işlemini gerçekleştirmek için içeri girdi. Yaşlıların demokrasiye sahip çıktığını aktaran kadının yanındaki yakını, “Cumhuriyetle yaşıt bir kadının görev anlayışını görüyorsunuz değil mi? Keşke herkes buna bu şekilde sahip çıksa” dedi. Cumhuriyetin en güzel günlerini gördüğünü anlatan 80 yaşındaki kadın “Böyle günleri görmek istemezdim. Cumhuriyetin en güzel günlerini gördüm çünkü ben” diye konuştu.



FENERBAHÇE TARAFTARLARI OY KULLANMAYA FORMALARIYLA GELDİLER

Bazı vatandaşlar tuttukları takımlarının formalarını giyerek oy kullanmaya geldi. Fenerbahçe taraftarı bir çift, tek çocuklarını da yanlarına alarak Eti Sosyal Bilimler Lisesi’nde oy kullanma işlemlerini gerçekleştirdi. Çift, gazetecilerin “Oy kullanmaya neden formayla geldiniz?” sorusuna, “Kime oy vermediğimiz belli olsun diye” yanıtını verdi.



ÜÇÜZ KIZLARIYLA OY KULLANMAYA GELDİLER

Öte yandan oy vermeye 6 yaşındaki üçüz kızları Elif, Ezgi ve Merve’yi de yanlarına alıp gelen Bora ve Seda Demirpençe çifti, okul bahçesinde renkli görüntüler oluşturdu. Aile adına gazetecilere açıklamalarda bulunan Bora Demirpençe, “Ailecek oy kullanmaya geldik. Çocuklarımızın bu görevi erken öğrenmeleri için sabah onlarla birlikte geldik. Umarım ülkemize hayırlı olur” diye konuştu.



KADİR ÇETİN

ESKİŞEHİR (İHA)



Fenerbahçe taraftarları oy kullanmaya formalarıyla geldi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder