1 Mayıs 2014 Perşembe

CarrefourSA’dan yılın ilk çeyreğinde büyük kar artışı


CarrefourSA, geçen yılın aynı dönemi ile karşılaştırıldığında yaklaşık yüzde 150 kâr artışı elde ederek beş yıl sonra ilk kez kâra geçti. Şirket, yeni yönetim ile birlikte, 2014 yılının ilk üç aylık döneminde, 3 milyon 731 bin 701 lira net kar elde etti.



İlk 3 ayda bekledikleri performansı yakaladıklarını belirten Sabancı Grubu Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, “Bugün aldığımız sonuç bizi şaşırtan bir sonuç değil. CarrefourSA 2014 yılını başarıyla tamamlayarak, hak ettiği noktaya çok kısa sürede ulaşacak’’dedi.



Sabancı Holding’in gücüyle birlikte CarrefourSA’da başlattıkları büyük değişimin ilk sonucunu kısa sürede gördüklerini ifade eden CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet T. Naneise, “İlk çeyrekte kârlılık hedefleri doğrultusunda çok başarılı bir sonuç aldık.2016 yılı için belirlediğimiz 5 milyar TL toplam satışa ulaşma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.



2014 yılının ilk üç aylık döneminde kâr miktarlarında olumlu bir yansıma gören CarrefourSA, 2016 yılında iki katı büyümeyi hedefliyor.



CarrefourSA’dan yılın ilk çeyreğinde büyük kar artışı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder