3 Mayıs 2014 Cumartesi

Çiftlere düğün paketi Başkan Akgün’den


Büyükçekmece Belediyesi yaklaşan yaz mevsimi nedeniyle evlenecek olan çiftlere düğün paketi sunuyor. Evlenecek olan çiftlere düğün salonu ve araba gibi imkanlar sunan Büyükçekmece Belediyesi özellikle nostaljik gelin arabasıyla dikkat çekiyor.Büyükçekmece Belediyesinin evleneceklere sunmuş olduğu düğün paketinden yararlanan Tepecikli Suna Kula ve Yakup Uçar çifti, kendilerine ücretsiz Mercedes limuzin tahsis eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür etti.



Sosyal ve kültürel etkinliklere önem verdiklerini belirten Başkan Akgün, “Büyükçekmece de sosyal ve kültürel hizmetler hep öne çıkmıştır. Bu güne kadar örnek olacak işlere imza attık. Yıllar önce aklıma özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın düğünlerine nasıl bir katkı sağlayabiliriz gibi bir düşünce gelmişti. Bununla ilgili öncelikle nostaljik gelin arabası yaptık. Bu arabaları dörde çıkarttık. Bu arabalarla bizlere evlenmek için müracaat eden özellikle dar gelirli vatandaşlara düğünün başından bitimine kadar arabaları şoförüyle birlikte kendilerine tahsis ediyoruz” dedi.



ÜCRETSİZ BEŞ TANE DÜĞÜN SALONU

Başkan Akgün, “Projelerimiz arasında yer alan beş düğün salonu mevcut bunların iki tanesini tamamlamış durumdayız. Ücretsiz olarak vatandaşlara sunduğumuz düğün salonlarımız 400 kişilikle bin kişilik olarak planlandı. Bu çalışmalarımızla örnek belediyecilik sergiliyoruz” diye konuştu.



Çiftlere düğün paketi Başkan Akgün’den

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder