1 Mart 2014 Cumartesi

Ardahan'da merada golf


Ardahan’da karların erimesi ve havaların ısınmasının ardından golf antrenmanları hayvanların otlatıldığı merada başladı. Nisan ayında başlayacak olan yıldızlar yerel ligine hazırlanan Ardahanlı golfçular karların erimesiyle birlikte merada antrenmanlarını devam ettiriyor.

Meralarda golf oynayan öğrenciler, elde ettikleri başarılara yeni halkalar eklemek için harıl harıl çalışıyorlar.



Golfçu Erol Tunç, meralarda 4 yıldır golf yaptığını söyleyerek, ’’Oynadığımız alanlardan memnunuz buralarda zorlukları aşmaya geldik ve başaracağımıza inanıyorum’’ dedi.

Golf Antrenörü Tarkan İli ise yaptığı açıklamada, yeni antrenman sahasının yakın zamanda tamamlanacağını hatırlatarak şöyle devam etti:

“Baharın ilk günlerinde, cemrenin buza düştüğü vakitte itibaren biz de malumunuz Ardahan Golf takımı olarak, Federasyonumuzun ve İl Spor Müdürlüğümüzün vermiş olduğu desteklerle sahamız diye tabir ettiğimiz hayvanların otladığı meralara çıkmış bulunmaktayız. İki haftadır burada çalışmalarımıza start verdik.



Antrenman sahamız hazırlanıp hizmete girinceye kadar meralarda antrenmanlarımız devam edecek. Ayrıca Nisan ayında start alacağımız Yıldızlar Golf yerel ligine yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. Görmüş olduğunuz gibi çocuklarımız hafta sonlarını zaman dilimi olarak bir kısmını derslerine bir kısmını da böyle zihin ve beden gelişimi için spor dallarına ayırıyorlar. Hem Boks hem de Golf sporunu yapıyorlar. Yakın zaman da Milli takıma sporcu kazandıracağımıza da Allah’ın izni ile yürekten inanıyorum.’




OLGUN YILDIZ



ARDAHAN’



Ardahan'da merada golf

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder