3 Mart 2014 Pazartesi

Erdoğdu’da miting gibi açılış


Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışa Genç’in yanı sıra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yanmış, belediye meclisi üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ve Ortahisar ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.





Açılışta konuşan Ahmet Metin Genç, AK Parti iktidarının son 10 yılda sadece sağlık, yol, bilişim, haberleşme, eğitim ve askeri teknolojileri alanında gelişim yapmadığını, AK Parti iktidarının özgüveni tam bir toplum oluşturduğunu söyledi. Genç, “Türkiye ne zaman sıçrama yapmaya kalksa yeni oyunlar oynanarak önü kesilmek isteniyor. Ülkenin kalkınmasını sağlayacak projeleri hedef aldılar. Huzuru ve istikrarı hedef aldılar. 30 Martta kirli ittifaka son vermek milletimizin elinde. Bu millet 60 gramlık oy pusulası ile geleceğine sahip çıkacaktır.



12 sene önce memur maaşlarını ödeyemediği, iflas, batık ve hastalıklı bir ülke devre alan sonrasında 53 hava limanı, 45 üniversite 18 bin kilometre duple yol, 500 bin toplu konut, hastaneler, tüneller, helikopterler, insansız hava uçakları, köprüler, okullar, kamu binaları, metrolar yapan AK Parti Hükümeti’ne atılan çamurları inşallah 30 Mart’ta hepimiz hainlerin yüzüne çarpacağız. Bu meydandaki bu ak yüreklerde bu parlaklığı ve ışıklığı görüyorum. Ocak’tan beri bizler sahadayız ve kendimizi, davamızı ve hedeflerimizi anlatıyoruz. Vatandaş da oynanan oyunun farkında. 2002’de bir mektup ile Başbakanımızı seçime koymamaya çalıştılar. 2004’te Kıbrıs satılıyor yalanı çıkardılar. 2007’de Cumhuriyet Mitingleri yaptılar. 2009’da daha ileriye giderek partimizi kapatmaya çalıştılar. Ama milletimiz bu oyunları gördü. Şimdi de yerel seçimlerinin hemen öncesinde yine bir oyun sahnelendi ama şükürler olsun ki milletimiz bu oyunun da farkında” ifadelerini kullandı.



“MİLLET OYNANAN OYUNUN FARKINDA”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Gümrükçüoğlu ise 30 Mart yerel seçimlerinin gerek Trabzon gerekse de Türkiye için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı. Gümrükçüoğlu, AK Parti‘nin millete hizmet ederek bugünlere geldiğini kaydederek, “Bizler Trabzonlular olarak, 30 Mart yerel seçimlerinde Dünya’da kültürüyle, medeniyetiyle ve hoşgörüsüyle nam salmış şehrin insanları olarak barış içerisinde yaşanacak bir yarışın ardından AK Parti‘nin insan odaklı hizmet kalitesine hep birlikte merhaba diyeceğiz. AK Parti, bugüne kadar olduğu gibi, gücünü yalnız ve yalnız milletten almaya devam edecek. AK Parti‘nin yoluna taş koymak isteyenlere fırsat veremeyiz. AK Parti önüne koymuş olduğu 2023 hedeflerine doğru durmadan ilerlemeye devam ediyor. Bu kutlu yolculukta hepimize görevler düşmektedir. Hep birlikte Sayın Başbakanımızın şahsında partimizin aday olarak gösterdiği kardeşlerimizin yanlarında olup, özellikle bu süreçte gerekli desteği sağlamamız gerekiyor. Siz Türkiye’nin parlak geleceğine güvenin. Ve bunun için de AK Parti’ye iftira atanlara hep birlikte 30 Mart’ta vereceğimiz AK oylarla ‘dur’ diyelim” diye konuştu.



Erdoğdu’da miting gibi açılış

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder