29 Mart 2014 Cumartesi

Mancini’yi sinirlendiren soru


Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında golsüz berabere sona eren Torku Konyaspor-Galatasaray maçının ardından düzenlenen basın toplantısında takımın her hafta farklı ilk 11 ile sahaya çıktığı şeklindeki soruya sinirlenen İtalyan teknik adam Roberto Mancini, “Akıllı sorular soralım” diyerek tepki gösterdi.



Torku Konyaspor maçında 3-4 tane yüzde yüz gol olabilecek pozisyonu değerlendiremediklerini kaydeden Roberto Mancini, “Ne yazık ki, şanssızlık diye söyleyebilirim. Gol olarak değerlendirmemiz gerekiyordu ama deplasman maçlarında bu tür sıkıntıları yaşayabiliyoruz. Deplasman maçlarında bu tip pozisyonlarda her zaman söylediğimiz gibi gol yapamadığınız zaman otomatikman galibiyetin gelmesi de zor oluyor” dedi.



Galatasaray’ın son 3 maçta gol atamadığının hatırlatılması üzerine Mancini, futbolda böyle bazı dönemler olabileceğini ifade etti. Mancini, “Baktığınızda çok gollü maçlarımız da oldu ama şuan öyle bir dönemdeyiz ki, ne yazık ki Rize, Karabük, Bursa, Konya maçı gollerle sonuçlandıramadık şanssızlık var. Yapmamız gereken tek şey üzerine gitmek, çalışmak, yapabileceğimiz başka alternatifimiz yok” diye konuştu.



MANCINI’Yİ SİNİRLENDİREN SORU

Bir basın mensubunun Fatih Terim’in takımdan ayrılmasının ardından Galatasaray’ın hep farklı ilk 11 ile sahaya çıktığını ve oyuncuların farklı bölgelerde görev aldığı sorusu üzerine Mancini, “Eboue konusunda yabancı kuralı var. Onu her zaman oynatamıyoruz. Başka hangi oyuncular var değiştirdiğimiz. Çünkü eğer bir soru soruyorsanız mutlaka elinizde veri olması lazım. Tamam sağ beki söyledik ama başka hangi futbolcular var. Evet cevabınızı bekliyorum demesi üzerine” başka bir basın mensubu, “Hakan Balta sol bek, stoper oynaması yeterli değil mi” şeklinde karşılık verdi.



Sesini yükselterek sinirlendiği gözlenen Mancini, “Son 2-3 aydır stoper oynayan bir Hakan Balta var. Sonradan icat edilmiş bir şey değil. Hakan Balta stoper oynuyor. Eğer bir soru soracaksınız verilerle soralım, arkasında duralım, gereksiz soru sormayalım başka hangi stoper var” diye karşılık verdi.



H.İBRAHİM PARLAK – MEHMET BAŞA



Mancini’yi sinirlendiren soru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder