1 Mart 2014 Cumartesi

Uşak Belediyesi’nin yeni açılışları yolda


Buna göre Ata Park Kule üzerinde bulunan planeteryum, Karaağaç Piknik ve Mesire Alanı, SSK Pazar yeri ve Mende Pazarı otoparkı yakın zamanda açılarak hizmete girecek.



Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Erdoğan, kentte belediye olarak çalışmalara ara vermeden devam edildiğini hatırlattı. Yeni açılışlar ile Uşak’ta güzel işlerin sürdüğünü kaydeden Erdoğan, ” İlimizde biz birçok bakımdan önemli işler yaptık. Bu işler kentimize artı değer kattı. Geleceğimizi de planlayarak yaptığımız bu çalışmaların ardından ilimizin gelecekte planlamalar ve gelişim açısında sıkıntı yaşamayacağını umuyoruz. Yaptığımız ve yakında açacağımız çalışmalar da bu düşünce ile bitirilmiştir” dedi.



Belediyede hala devam eden projelerin olduğunun altını çizen Başkan Erdoğan, projelerin sona ermesi ile daha güzel işler olacağını iletti. Kentte yaptıkları her çalışmada çeşitliliği göz önünde tuttuklarını aktaran Erdoğan, ” İlimizde projelerimizde kentin her bakımdan gelişmesi önceliğimiz arasında yerini buldu. Bu nedenle bu gelişim için güzel bir planlama yaptık. Şimdi projelerimize baktığımızda ne kadar güzel işler başardığımızı görüyor ve mutlu oluyoruz” ifadesini kullandı.



ERTUNÇ ÖZTÜRK

UŞAK



Uşak Belediyesi’nin yeni açılışları yolda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder