27 Şubat 2014 Perşembe

Bu AVM'de balık yetiştiren kazanıyor


Çocukların buluşma noktası olan Taurus AVM’nin hemen her köşesinde ziyaretçileri sürprizler bekliyor. Açıldığı ilk günden beri Ankaralılar tarafından beğeni ile karşılanan Taurus AVM’de Başkent’teki ilk dijital akvaryum hizmete girdi.Anne-babalar alışveriş yaparken çocukları hem eğlendirmek hem de sorumluluk sahibi yapmak için hayata geçirilen proje, çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çekti. Öyle ki dijital akvaryuma kısa sürede binlerce kişi üye oldu.



Dijital balık sahibi olmak ise çok kolay. Balık sahibi olmak isteyenler e-posta adresi ve şifre ile bir kaç adımlık üyelik işlemi sonrası cinsiyetinden, rengi, türüne kadar tüm özellikleri belirledikleri balıkları akvaryuma atıyorlar. Sahiplerinin ismi üzerlerinde görülen balıklar, oturma gruplarında bulunan tablet bilgisayarlar ile günde bir kez besleniyor. Ancak 10 gün ilgi gösterilemeyen balıklar başka okyanuslara göç ediyor.Balığını besledikçe puan kazananlar ise AVM yönetimi tarafından sürpriz hediyelerle ödüllendiriliyor.



“TAURUS AVM’DE SÜRPRİZLER DEVAM EDECEK”

Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, Ankara’nın AVM kültürünü renklendirecek etkinlikler planladıklarını anlatarak, “Bir zamanlar tutkuyla oynanan sanal bebeklerin oldukça gelişmişi olan dijital akvaryum ile çocukları hem eğlendirip hem de sorumluluk duygularını artırmak istemiştik. Çocukları hedeflerken bir hayli yetişkin üyemiz de oldu. Alışverişin yanında ev rahatlığında yaşam alanı da oluşturmak istediğimiz Taurus AVM’de sürprizler devam edecek” diye konuştu.



Bu AVM'de balık yetiştiren kazanıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder