27 Şubat 2014 Perşembe

Canik Belediyesi'nden eğitime destek


İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, Okul Müdürü Yaşar Aydın, meclis üyeleri, öğretmenler ve velilerin katıldığı törende Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e minikler yoğun ilgi gösterdi. Törenin açış konuşmasını yapan Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, “Başkanımız ne zaman yanına gitsek bizi geri çevirmedi. Okullarımıza bahçe düzenlemesi, sıva, boya, kütüphane, bilgisayar, konferans salonu gibi önemli hizmetler yaptı. Sadece Canik’teki okullara değil, belediye sınırları dışındaki diğer okullara da destek verdi. Böyle bir başkana sahip olduğu için çok şanslıyız. Eğitime verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.



Canik’te 7 olan okul sayısını 21′e yükselttiklerini belirten Başkan Osman Genç de, “İlçemizde okul öncesi eğitim yuvası hiç yoktu. Şimdi ilçemiz anaokulundan üniversiteye tam bir eğitim merkezi oldu. Okullarımıza bahçesinden kütüphanesine kadar önemli yatırımlar yaptık. Şimdi ilçemize inşallah 2. devlet üniversitesini kazandıracağız. Bu konuda hazırlıklarımız tamam ve talep yazısı Yüksek Öğrenim Kurumu’nda. Ayrıca Ondokuz Mayıs Üniversitemizin bir fakültesini de ilçemize kazandıracağız. Bunların hepsi geleceğimiz olan çocuklarımız için” diye konuştu.



Konuşmaların ardından Başkan Osman Genç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, konferans salonunun açılışını gerçekleştirdi. Törenin sonunda Okul Müdürü Yaşar Aydın, okula yaptığı konferans salonu ve diğer hizmetler nedeniyle teşekkür ederek, öğretmenler ve veliler adına Başkan Genç’e plaket verdi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Genç, çocukları sevdi, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.



Canik Belediyesi'nden eğitime destek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder