28 Şubat 2014 Cuma

Sedat Özsoy:'Sorunları birlikte çözeceğiz.'


Mahalle ve salon toplantılarının yanı sıra site toplantılarıyla da halkla buluşmaya devam AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’le birlikte Yeni Uyum Yapı Kooperatifi Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Site sakinlerinin ilgi gösterdiği toplantıda bir konuşma yapan Kooperatif Başkanı Vecihe Korkmaz, komşuları adına mahkeme kararının Yargıtay tarafından onanmasından sonra devreye girerek sitedeki 14 blokun yıkım işlemlerini ertelediği ve sorunlarıyla yakından ilgilendiği için AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’e teşekkür etti.



AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir de, Sarıyer’de ne tür sorun varsa onu çözmeye talip olduklarını belirterek “AK Parti milletin derdiyle dertlenen bir kurum. Bu nedenle sitedeki yıkımı şimdilik sadece erteledik. İnşallah ilçe belediye başkanımız Sedat Özsoy ve hükümetimizle birlikte bu sorunu tam çözerek sizleri huzura kavuşturacağız” dedi.



“SİTELERİN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ”

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy da sitelerin sorununu çok iyi bildiğini anlatarak Sarıyer’deki tüm sorunların çözümünde merkezi hükümet ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hareket edeceğini vurguladı. Sitelerin sorunlarını çözmek için geldiğini anlatan Özsoy, sözlerini şöyle sürdürdü: “Daha aday olur olmaz çalışmalarım başladı. Bu bölgedeki birçok sitede bodrum ve çatı katlarından dolayı yıllardır süren iskân sorunu var. Bunu Kadir Başkanımızla konuştum. Konuyu büyükşehir meclisine taşıdı. Şuan çalışma yapılıyor. Bu sorunu çözüyoruz.”



Yeni Uyum Yapı Kooperatifi’ndeki asıl soruna değinen Özsoy, sözlerine şöyle devam etti: “Belediye başkanı olduğum zaman bunu Orman Bakanımızla gerekli tüm kurumlara götürerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çözmek için elimden gelen gayreti göstereceğim. Sizlerin huzuru için bu göreve talip oldum.”



Site sakinleri Sedat Özsoy’a güvenlerinin tam olduğunu belirterek, sorunlarının çözülmesi için kendisine tam destek vereceklerini söyledi. Bazı vatandaşlar Özsoy’un belediye başkanlığı dönemini hatırlatarak şöyle konuştu: “Biz bu sorundan bıktık. Bir an önce çözülmesini istiyoruz. Sağolsun Hüseyin Özdemir ne zaman arasak bize yardımcı oldu. Sarıyer halkı şunu iyi biliyor; Sedat Özsoy söz verdiyse yapar. Bu nedenle size güveniyoruz.”



Sedat Özsoy ile Hüseyin Özdemir kendilerine gösterilen ilgiden dolayı site sakinlerine teşekkür etti.



Sedat Özsoy:'Sorunları birlikte çözeceğiz.'

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder